ezen az oldalon nem a sajat receptjeim talalhatok de viszont sutogetem oket.jo bongeszest
2010. október 2., szombat
Ferrero Roche recept
* 35 dkg tejcsokoládé
* 1 dl tejszín
* 25 db egész törökmogyoró
* 15 dkg blansírozott törökmogyoró
elkészítés
1. A darabokra tört csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a tejszínt.
2. Egy peremes porcelántálra/ tányérra simítjuk a tejszínes csokit megvárjuk, míg hűl kicsit és hűtőbe tesszük dermedni.
3. Kiskanál (vagy ami még jobb: karalábévájó) segítségével egyforma adagokat szedünk a csokiból, a közepükbe egész mogyorót dugunk és golyókat formálunk.
4. A golyókat a durvára vágott mogyoróban meghempergetjük.
5. Hűtőben tároljuk, fogyasztás előtt kicsivel szobahőmérsékleten hagyjuk melegedni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése