Kávés tekercs Hozzávalók: A tésztához: 2 dl lefőzött kávé (cukor nélkül); 1 evőkanál rum; 6 dkg kakaópor; 40 dkg háztartási keksz; 3 dkg porcukor A krémhez: 15 dkg Rama Sütőmargarin; 3 dkg kókuszreszelék; 9 dkg folyékony méz; 1 csomag vaníliás cukor; 6 dkg porcukor Elkészítése: A háztartási kekszet ledaráljuk, hozzáadjuk a cukrot, kakaót, rumot és összekeverjük. A kávét a kekszhez öntjük és tésztává gyúrjuk. A tésztát sodrófával egy kristálycukorral megszórt alufólián téglalap alakúra nyújtjuk. A margarint, a vaníliás cukorral és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a mézet és a kókuszreszeléket. Összekeverjük, megkenjük vele a tésztát. A fólia segítségével feltekerjük, és lehűtjük |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése