2010. március 14., vasárnap













Kávés tekercs

Hozzávalók:
A tésztához:
2 dl lefőzött kávé (cukor nélkül); 1 evőkanál rum; 6 dkg kakaópor; 40 dkg háztartási keksz; 3 dkg porcukor
A krémhez: 15 dkg Rama Sütőmargarin; 3 dkg kókuszreszelék; 9 dkg folyékony méz; 1 csomag vaníliás cukor; 6 dkg porcukor

Elkészítése:
A háztartási kekszet ledaráljuk, hozzáadjuk a cukrot, kakaót, rumot és összekeverjük. A kávét a kekszhez öntjük és tésztává gyúrjuk. A tésztát sodrófával egy kristálycukorral megszórt alufólián téglalap alakúra nyújtjuk. A margarint, a vaníliás cukorral és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a mézet és a kókuszreszeléket. Összekeverjük, megkenjük vele a tésztát. A fólia segítségével feltekerjük, és lehűtjük







Kávés tekercs

Hozzávalók:
A tésztához:
2 dl lefőzött kávé (cukor nélkül); 1 evőkanál rum; 6 dkg kakaópor; 40 dkg háztartási keksz; 3 dkg porcukor
A krémhez: 15 dkg Rama Sütőmargarin; 3 dkg kókuszreszelék; 9 dkg folyékony méz; 1 csomag vaníliás cukor; 6 dkg porcukor

Elkészítése:
A háztartási kekszet ledaráljuk, hozzáadjuk a cukrot, kakaót, rumot és összekeverjük. A kávét a kekszhez öntjük és tésztává gyúrjuk. A tésztát sodrófával egy kristálycukorral megszórt alufólián téglalap alakúra nyújtjuk. A margarint, a vaníliás cukorral és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a mézet és a kókuszreszeléket. Összekeverjük, megkenjük vele a tésztát. A fólia segítségével feltekerjük, és lehűtjük

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése