2010. szeptember 1., szerda

Gömbölyű piskótás


  • Tészta

    20 dkg liszt
    5 dkg margarin
    10 dkg porcukor
    fél csomag sütőpor
    1 ek kakaó
    1 tojás
    annyi tejföl hogy könnyen gyúrható legyen

  • Krém

    3 csomag vaníliás puding
    20 dkg margarin
    8 dl tej
    20 dkg porcukor
    2 csomag vaníliás cukor

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, tepsi hátán két lapot sütünk belőle. Krém: a pudingot összefőzzük a tejjel, a
porcukrot kikeverjük a margarinnal és a két vaníliás cukorral. A két krémet összekeverjük. Összeállítás: két lapot betöltjük a vaníliás krémmel, a tetejére is teszünk krémet. Gömbölyű piskótát nyomkodunk a tetejére, és csokival lehet díszíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése