Hozzávalók: 25 dkg kristálycukor, 5 db tojás sárgája, 10 dkg margarin, 20 dkg dióbél, 2 db ostyalap
A cukrot megolvasztjuk.
A tojás sárgáját összekeverjük a puha vajjal, majd a meleg karamellába keverjük.
A dió egyik felét ledaráljuk, a másik felét durvára vágjuk, és a masszába keverjük.
Az egyik ostyalapra egyenletesen rákenjük a diós karamellát, a másikat rányomkodjuk (egy nehezebb könyvvel egy éjszakán át, nyomás alatt is tarthatjuk).
Másnap, tetszés szerint szeleteljük.
A tojás sárgáját összekeverjük a puha vajjal, majd a meleg karamellába keverjük.
A dió egyik felét ledaráljuk, a másik felét durvára vágjuk, és a masszába keverjük.
Az egyik ostyalapra egyenletesen rákenjük a diós karamellát, a másikat rányomkodjuk (egy nehezebb könyvvel egy éjszakán át, nyomás alatt is tarthatjuk).
Másnap, tetszés szerint szeleteljük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése