A pudingot verjük kemény krémmé a tejszínnel.
Majd keverjük bele a mézet, és a kefirt is.
A zselatint forraljuk fel vízben, majd hagyjuk langyosra hűlni.
Elegyítsük 2 ek krémmel, majd csurgassuk bele a masszába.
A krémet vegyük két részre, az egyikbe keverjük bele a mogyorókrémet.
Fogjunk 4 kelyhet, és a két krémet váltakozva töltsük beléjük.
Díszítéshez használhatunk pirított, tört törökmogyorót, csoki cseppeket, és idény gyümölcsöket.
ezen az oldalon nem a sajat receptjeim talalhatok de viszont sutogetem oket.jo bongeszest
2010. április 27., kedd
Mogyorós pohárkrém recept
Hozzávalók 4 főre: 1 csomag mogyorós főzés nélküli puding, 3 dl tejszín, 3 dl kefir, 2 ek méz, 1 ek mogyorókrém, 2 tk zselatin, fél dl víz
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése