Hozzávalók:
6 tojás, 17 evőkanál porcukor, 3 csomag vaníliás cukor,
Elkészítés:
Sárga réteg:
3 tojássárgáját, 5 evőkanál porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral habosra keverünk.
3 tojásfehérjét felverünk habnak.
Felforraljuk, és a sárgához öntjük, majd a felvert habot is hozzá keverjük. Ezután magas falú edénybe öntjük és kb. 15 percig hűtőben dermesztjük. Nagyon fontos a hűtés különben a rétegek összefolynak.
Barna réteg:
Ugyanúgy, mint a sárga réteg csak keverjünk bele 2 dkg kakaóport. Ráöntjük a sárga rétegre és ismét 15 perc alatt hűtőben dermesztjük.
Fehér réteg:
Rózsaszín réteg:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése