2010. augusztus 14., szombat

Csokoládés-narancsos brownie recept


34 dkg narancsos csokoládé
» 14 dkg vaj
» 2 tojás
» 14 dkg porcukor
» fél kk. narancsolaj
» 6 dkg sütőporos liszt
» 12 dkg pekándió, felaprítva
» 6 dl tejföl
Egy tálban összekeverjük a tojást, a cukrot, a narancsolajat, a diót, a lisztet. 24 dkg csokit felolvasztunk a vajjal, majd ezt is a többi hozzávalóhoz adjuk, és az egészet egy előkészített tepsibe töltjük. 190 C-on kb. fél órát sütjük, majd hűlni hagyjuk. Eközben a maradék csokit megolvasztjuk, belekeverjük a tejfölt, majd befedjük vele a süteményt. Tálalásig hűtőbe tesszük, majd szeletelve kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése