10 dkg étcsokoládés tortabevonó Elkészítése: A tésztához habosra keverjük a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, hozzáadjuk az olajat, a sütőporos, szitált lisztet, és a kakaót. Kikent tortaformában, 180 °C- os előmelegített sütőben, kb. 20 perc alatt kisütjük. A sziruphoz a cukrot a vízzel 10 percig forralva besűrítjük, lehűtjük, majd a még meleg, félbevágott piskótalapot meglocsolgatjuk vele. A tejjel, a pudingporral és a cukorral sűrű krémet főzünk, és időnként megkevergetve kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a pudinggal simára elegyítjük. A krémmel megtöltjük a tortát. A bevonáshoz a csokoládét felolvasztjuk a margarinnal és a tejjel, s egyenletesen elosztjuk a torta tetején, és oldalán. |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése